zondag 12 augustus 2012

Home again…

 

Eindelijk na een lange blogpauze weer een berichtje van mij. Net terug van een heerlijke vakantie aan zee. Wat was het weer genieten in onze sta-caravan in dit mooie Zuid-Hollandse plaatsje. De zon was ruimschoots aanwezig dus dan vergeet je die regen-achtige dagen van het begin van de vakantie ook best snel. Hier een paar foto’s van het mooie witte kerkje dat aan de boulevard staat. Foto’s zijn van internet omdat mijn fototoestel op dit moment met oudste zoon op zeilreis is naar Engeland. Met zijn oom en tante is hij 10 dagen zeilen en hij heeft het reuze naar zijn zin op de grote catamaran.

kerk_in_hofje

Er ligt ook zo’n schattig hofje achter de kerk, altijd heel gezellig om hier even langs te lopen.

Katwijk1814

Katwijk1815

Prachtige zonsondergangen gezien dit jaar, ik blijf het betoverend mooi vinden.

IMAG0143

IMAG0145

 

En nu, nu zijn we weer thuis. Ook heerlijk hoor en zeker als je de tuin ziet. Vooral de pluimhortensia is prachtig. Toen wij op vakantie gingen waren de bloemen nog groen/wit, en nu verkleuren ze zo mooi naar roze.

zomer2012 087 zomer2012 092
IMAG0186 zomer2012 093

 

IMAG0189

IMAG0188
IMAG0187 IMAG0186

 

De laatste tijd heb ik niet veel meer gehandwerkt door allerlei omstandigheden, m’n hoofd stond er echt even niet naar. Maar ik heb er nu weer heel veel zin in. In een volgende post hoop ik dus ook weer wat creatiefs te laten zien.

De kinderen hebben nog één week vakantie, jongste gaat naar een andere klas (gelukkig) en oudste die in juni slaagde voor zijn vmbo-t gaat een nieuwe opleiding beginnen. 4 jaar High Tech Metalectro, een hele nieuwe uitdaging dus. Ze hebben er allebei super veel zin in maar genieten nu nog even van hun vakantie. Boeken kaften zal wel pas gebeuren 1 dag voor school begint haha…

En manlief tobt nog steeds met schouderklachten en als de behandelingen die hij nu krijgt niet gaan helpen, wordt het waarschijnlijk in het najaar opereren. Maar zover is het nog niet dus even afwachten maar.

Zo, en nu ga ik deze week heel veel (vakantie)was wegwerken en zorgen dat alles weer een beetje in een gewoon ritme komt. Post bezorgen hoort daar vanaf dinsdag ook weer bij en ook dat heb ik best gemist de afgelopen tijd. Na zo’n heerlijke vakantie heb ik weer energie voor tien en ik hoop dat ik dit gevoel nog heel lang kan vasthouden.

Ik verheug me er ook op om bij jullie langs te komen hier in blogland want jullie weten half niet hoeveel ik jullie heb gemist. Dus hopelijk tot gauw allemaal!!

 

Liefs, Ingrid.