donderdag 26 april 2012

Another stitchery (almost) finished.

Hallo, hier ben ik dan weer eens met een update van mijn quilt in wording. Er is weer een stitchery (bijna) af en deze was de grootste van de quilt. Ik vind ze nog steeds zo schattig die sneeuwpoppen.Er zitten weer heel wat muggensteekjes en vele uurtjes werk in maar ik blijf het ontzettend leuk vinden om te doen. Nog een paar sneeuwvlokken en dan is deze stitchery ook af.

Zien jullie ook hoe mooi de hortensia's erbij staan in de vensterbank, zal er ook maar even een foto van maken want het blijft mijn lievelingsplant.


Van een tante kreeg ik dit kleine boekje en je begrijpt dat ik hier ontzettend blij mee ben, er borrelen al weer heel veel ideetjes naar boven als ik hier doorheen blader.

Zo, nu ga ik weer gauw aan het werk want de meivakantie staat voor de deur en daar gaan we eens heerlijk van genieten aan zee. Er moet nog een hoop gewassen en gestreken en ingepakt worden. En vanavond komt jongste terug van haar kampweek met school. Vier dagen Terschelling...(ja moeders had het er maar moeilijk mee de afgelopen dagen) ben benieuwd hoe ze het heeft gehad daar....vast fantastisch!  Allemaal een hele fijne Koninginnedag en meivakantie!


Lieve groetjes, Ingrid.