zaterdag 26 mei 2012

Kort berichtje....


Mijn hortensia 'Endless summer' staat weer prachtig in bloei en ik hoop dat we dit jaar ook een eindeloos mooie zomer zullen gaan krijgen. Even alleen maar genieten van de mooie blauwe lucht en het warme zonnetje dat schijnt. Even geen zorgen aan je hoofd en alleen maar genieten.
Ik heb besloten om voorlopig even niet te bloggen... en hoop over een tijdje ook weer hier te kunnen genieten. Op dit moment gebeuren er te veel dingen (leuke en minder leuke) in 'real live' dus even een pas op de plaats nu.  Wens jullie allemaal heel veel zonneschijn toe en geniet ervan...tot over een tijdje.Liefs, Ingrid.

maandag 7 mei 2012

Back from the sea side.

Na een heerlijk weekje aan zee zijn we weer terug in het zonnige zuiden. Het weer aan zee was niet echt wat je noemt zonnig dus ik ben blij dat vandaag het zonnetje heerlijk naar binnen schijnt. Koninginnedag was echt supergezellig met een prachtig oranje zonnetje maar daarna leek het eerder herfst dan lente. Maar met de kachel aan en de kinderen in het zwembad en manlief met een goed boek in zijn handen is het natuurlijk wel echt handwerkweer geweest. Maar liefst twee stitchery's heb ik deze week afgekregen, echt zo fijn om mijn quilt in wording te zien groeien. Nog even en dan ga ik ook aan de blokken beginnen.En als je dan thuiskomt lijkt het wel of alles groener en mooier is in de tuin dan toen je wegging. De clematis staat ineens in bloei en ook spontaan opkomende planten blijken mooie bloemetjes te hebben.
En ook in onze volière is het op dit moment een drukte van belang. Verschillende vogelpaartjes hebben eitjes en zitten te broeden. Een parkieten paartje heeft al jongen en die groeien als kool. Een paar weken terug zagen ze er nog zo uit...


En nu zijn het zulke lieve kleine dotjes, dochterlief zal ze even showen...Schattig toch...

En nu gaan we weer over tot de orde van de dag met hopelijk ook weer een steekje hier en daar.
Fijne week.

Liefs, Ingrid.