donderdag 3 januari 2013

Januari

De eerste dag van januari is hier altijd een dag van doe maar lekker rustig aan vandaag, slaap maar lekker uit en rommel maar een beetje aan. En toen iedereen nog heerlijk lag na te soezen in bed was ik de laatste feest(eet)restjes in de keuken aan het wegpoetsen en plofte ik daarna heerlijk neer op de bank om aan een nieuw project te werken. Verschillende bollen wol had ik al klaargelegd om weer eens te gaan haken. Een grote ‘granny square’ deken gaat het worden. Hoe groot hij uiteindelijk word weet ik nog niet, ik heb van elke kleur twee bollen dus ik zie wel. Deze enorme koukleum (winter en zomer) verwacht nog wel wat koude dagen deze winter dus zo’n warme wollen deken is altijd welkom. Er liggen natuurlijk ook nog wat oude projecten en die ga ik ook zeker af maken in 2013. Maar met iets nieuws beginnen is ook wel zo leuk, en zeg nou eens eerlijk…welke handwerkster heeft niet één of meerdere projecten lopen? Heerlijk toch……

januari2013 007

 

januari2013 003

januari2013 004

En nu geniet ik van mijn gezellige kleurtjes deken in wording en geniet ik van de mooie bloemen die ik kreeg op oudejaarsdag en geniet ik van een prachtige vondst in 2012.

De complete serie van Brambly Hedge (De Bramenbuurt) van Jill Barklem. Ongelofelijk dat ik dit op een rommelmarkt heb gevonden. Al jaren op zoek en af en toe vond ik een boekje en nu heb ik de hele engelse serie en nog wel in een hele mooi box. Keer op keer lees ik de verhaaltjes en bekijk ik de prachtige tekeningen, echt zo mooi.

januari2013 005 januari2013 002
januari2013 001 januari2013 006

Lieve meiden, ik wens jullie allemaal een heel gezond, gelukkig en zeker ook een heel creatief 2013! Ik hoop ook dat het weer een heel gezellig blogjaar gaat worden voor iedereen en dat we elkaar maar veel mogen inspireren op welk vlak dan ook.

May all your dreams come true…

 

Liefs, Ingrid.