vrijdag 8 februari 2013

Hoera, alle lapjes aan elkaar.

Ja hoor, alle lapjes zitten aan elkaar. Het was een heerlijk werkje om te doen. Het zonnetje scheen zo lekker op m’n handen achter de naaimachine. Ja deze zon-vitamientjes doen een mens goed. Het griepvirus had ons allemaal flink te pakken afgelopen week maar gelukkig voelt iedereen  zich weer wat beter nu. Gelukkig ook net op tijd fit voordat het carnavalsfeest hier in het zuiden losbarst. Wil jullie ook nog even bedanken voor de lieve beterschapswensen. Er zitten om de vingers van zoonlief alleen nog pleisters dus dat geneest allemaal goed gelukkig.

februari 2013 008

Is hij niet prachtig geworden, als ik hem nu zo zie hangen krijg ik ineens dat liedje in mijn hoofd van “Weet je wat ik wel zou willen zijn… een bloemetjes gordijn..een bloemetjes gordijn” hahaha, of zou dat komen omdat carnaval nu echt heel dichtbij komt….

Nu nog een rand er omheen maken en dubbelen en een mooie stof voor de achterkant erbij zoeken.

februari 2013 010

februari 2013 009

februari 2013 007

Deze vrolijke bloementjes quilt geeft me al een heerlijk lentegevoel maar ik hoorde ook dat er dit weekend nog een flink pak sneeuw gaat vallen. Dus probeer ik nu ook mijn granny deken af te haken, alleen heb ik een probleem en dat is dat de blauwe wol op is. En laten ze die nu ook niet meer hebben in de winkel waar ik hem kocht. Na de carnaval dus op zoek in andere wolwinkels om toch nog een bolletje blauw (wat er het meest op lijkt) te zoeken.

februari 2013 006

 

februari 2013 005

 

februari 2013 004

En nu ga ik alle voorbereidingen treffen voor drie dagen feest. Opa en oma komen ook gezellig mee feesten dus de logeerbedden moeten nog even in orde gemaakt worden. Ook de laatste boodschappen moeten nog gehaald worden maar dan zijn we er klaar voor.

februari 2013 011

Wens iedereen een heerlijk weekend en heb je zin in een feestje, het is hier supergezellig de komende dagen. Ik probeer ook nog wat reacties te plaatsen maar mocht het niet meer lukken bij iedereen dan ben ik woensdag weer van de partij.

Groetjes en liefs uit Oeteldonk, Ingrid.