maandag 30 september 2013

Nog net september…

Tjonge, wat is deze maand omgevlogen en wat een leuke maand ook. Nou ja, niet alleen maar leuk natuurlijk maar daar kom ik straks op. Laat ik beginnen met de leuke dingen. We hebben deze maand heel wat ballonnen zien hangen want mijn zus en zwager vierden hun 25-jarig huwelijk. En hun dochter vierde haar 18de verjaardag, dubbel feest dus.

 

sept2013 009

En daar was dan afgelopen dinsdag ook nog eens de verjaardag van onze dochter, 14 jaar werd ze. En dat vierde ze afgelopen zaterdagavond gezellig met 8 vriendinnen en gistermiddag feesten we gewoon verder met opa’s, oma’s, ooms en tantes, nichtjes en neefjes en lieve buren met hun kinderen (de kindjes waar mijn dochter ook af en toe op past). We maakten het gezellig met ballonnen en herfstplantjes her en der, kaarsjes en heerlijke gebakjes.

sept2013 006

Ja, en zelfs het toilet werd gezellig gemaakt.

sept2013 010 sept2013 011

Er is deze maand ook een wat minder, zeg maar gerust verdrietig, besluit genomen want helaas hebben we na bijna  20 jaar onze stacaravan aan zee verkocht. En dat is gelijk de reden waarom ik deze maand ook echt niet aan bloggen toekwam, want oooh wat kan een mens zelfs in een caravan veel bewaren. En nu moet voor half oktober de hele boel leeg zijn en dit vergt best nog wat tijd, want tja… wat bewaar je nog en wat doe je weg. Maar goed daar komen we wel uit en we hebben de kinderen (en onszelf) al belooft dat we volgende zomer gaan huren op dezelfde camping om zo het leed wat te verzachten. En daarna zien we wel weer…

Op handwerkgebied is dus ook niet zoveel gedaan, hoewel ik nu wel één hexagonnen rand af heb.

sept2013 005

Wacht, ik hang het even aan de grote spiegel dan is het misschien iets beter te zien.

sept2013 002

sept2013 004

Ik ben erg blij met het resultaat tot nu en hopelijk gaan de andere randen iets sneller zodat er in december een iets grotere quilt dan vorig jaar aan de muur hangt.

Zo, dit was het weer even voor nu en ik hoop dat mijn dochter straks een smsje stuurt want vanmorgen is ze al vroeg op pad gegaan. Op schoolkamp om precies te zijn, zo’n 180km van huis, helemaal naar Friesland naar het plaatsje Heeg. Vind het superleuk voor haar maar ben toch ook blij als ze veilig aankomt en donderdag weer veilig thuis is (oooh die moeders toch hé).

Fijne week allemaal,

Liefs, Ingrid.

sept2013 007 sept2013 008