zondag 26 januari 2014

Winterdip verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Hallo allemaal, hier dan eindelijk het eerste berichtje in 2014. Tja, ik zal het maar gewoon toegeven, de laatste weken zat ik gewoon in een enorme winterdip. Maar nu, nu het eindelijk echt winter lijkt te gaan worden probeer ik er alles aan te doen om het wat op te vrolijken om me heen. Mijn blog was het eerste wat opgevrolijkt moest worden. En er werden natuurlijk vrolijke bloemetjes in huis gehaald.

20140110_152048-1-1

Er worden heel kleurrijke tijdschriften doorgebladerd, keer op keer.

20140126_112413

Met wel heel mooie voorjaarsfoto’s.

20140126_112437

Ik krijg ook eindelijk weer zin om creatief bezig te zijn en maakte dus dit kleine huisje van vilt. Een paar geborduurde bloemetjes erop voor nog meer vrolijkheid.

20140113_122936-1

En ik pakte letterlijk de draad weer op met mijn winter wonderland quilt. De hexagon randen worden alvast naast het geborduurde gedeelte opgehangen en twee randen zijn nu af en dus nog twee te gaan.

20140126_113343

20140126_113358

Maar waar ik nog het meest blij van word is het feit dat hier over 8 weken een klein hondje komt te wonen. Een langharig dwerg teckeltje om precies te zijn.

Afgelopen dinsdag zijn bij een hele lieve mevrouw de pups geboren en ze zijn zooooo schattig! Ja als ik dit zie dan verdwijnt mijn winterdip als sneeuw voor de zon.

IMG-20140125-WA0000

IMG-20140121-WA0004

Aankomende week gaan we op kraambezoek en ooooh ik kan niet wachten dat het zover is om er eentje mee naar huis te nemen.  Naar verwachting is dit dus eind maart en de lente kan dit jaar dus niet beter beginnen. Heerlijk!

Ik ga deze week ook weer gezellig op bezoek bij jullie want waar ik ook zeker blij van word is zoveel creativiteit in blogland.

Tot gauw, liefs Ingrid.

4 opmerkingen:

 1. Pfftt...gelukkig dat je de winterdip hebt verslagen, maar ja...zo'n lieve teckel doet ook wel héél veel wonderen. Wat zijn ze leuk, allemaal hoor! En met mooie bloemen, vrolijke tuinbladen en dat heerlijke vooruitzicht ben jij niet somber meer te krijgen...helemaal goed dus :-)!

  Ik wens je nog een fijne zondag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi lieve Ing, wat een heerlijk en vrolijk gekleurd postje heb je weer gemaakt. Ben blij dat je dipje een beetje aan het voorbij gaan is.
  Die tijdschriften van W&G zijn prachtig h1e, ik ben er ook verliefd op, ze zijn hier in Amsterdam alleen wat moeilijk te krijgen.
  Wat een schattig mopje gaat er bij jullie komen wonen, wel foto's van hem plaatsen hoor.
  Liefs en een dikke knuffel
  Er xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid,
  Een winterdip, die vrees ik ook zo ontzettend, maar gelukkig tot op heden nog geen last van... Wat een snoepie, die teckel, de mama is al mooi, dus de pups zullen dat ook zijn... Wat een lieverdjes...
  Je header is ook een juweeltje waar je vrolijk van wordt hoor, evenals je bloemen en je prachtige handwerken...
  Ik wens je een heel fijne avond en een prachtige nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh Ingrid, wat een lieve kleine hoopjes hond!!! Ja daar kun je natuurlijk niet sip bij blijven wanneer er zoiets bij je komt wonen. Dan heb je helemaal geen tijd meer voor sombere gedachten.
  Je vilthuisje is ontzettend schattig geworden en die winterwonderland quilt... ja je weet dat ik daar ook zo weg van ben hé? Bij mij staat hij nog steeds op mijn lijst om ooit te gaan maken hoor. Alleen ben ik er nog steeds niet uit in welke kleur ik het ga doen. Eigenlijk vind ik rood garen het mooist maar bij mij in huis zou dat eigenlijk niet zo mooi staan. Blauw staat bij mij veel mooier dus ik twijfel nog steeds.
  Vanmiddag zag ik sneeuwklokjes toen we aan het wandelen waren en niet zo lang meer dan komen de crocusjes weer... leuk vooruitzicht hé? ;-)
  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen