vrijdag 9 mei 2014

Genieten van zonnestralen

Regen...zon...jas aan... jas uit...trui aan...trui uit...buiten eten of toch maar binnen...verwarming aan of toch niet...snel een foto maken want de zon is er...weer een dikke donkere wolk...regen...naar binnen. Hondje uit laten met of zonder paraplu...straks op de fiets boodschappen doen of toch maar niet. Dit weer houdt je behoorlijk bezig zo haha... Ik geniet van dit typisch Hollandse weer. Alles bloeit en groeit heerlijk door deze regenbuien en zonneschijn. En de prachtige luchten die er nu zijn, zo mooi. Ik heb snel wat foto's gemaakt in de tuin want alles staat zo mooi in bloei. De klimhortensia moet ik volgende week niet vergeten want die staat echt op springen en is overladen met bloemschermen. Deze clematis vind ik ook zo mooi.En dit is de kleine Sering. Hij blijft prachtig.
Op creatief gebied had ik even een dipje maar voorzichtig ben ik weer begonnen met iets kleins. Een lief stitchery patroontje van het internet. Hoop dit weekend ook weer met mijn Tilda stofjes te beginnen.
En met ons hondje Mia gaat het ook erg goed. Wandelen en rollen in het gras vind ze geweldig en 's nachts slaapt ze (na twee weken op onze slaapkamer) beneden in de bench (soms tot half 8), maar overdag ligt ze het liefst bij je op schoot. Hier ligt ze lekker bij onze dochter. Zo lief....


Fijn weekend.
Liefs, Ingrid.