dinsdag 13 januari 2015

Fijn thuiskomen...

Als postbezorger zijnde viel het beslist niet mee de afgelopen dagen, ben al verschillende keren erg nat geregend en met fiets en al de struiken ingewaaid. Maar wat is het dan daarna fijn thuiskomen. Daar waar het lekker warm is en een douche en droge kleding alles doen vergeten. Daarna lekker ontspannen met mijn naald en draad in mijn handen op de bank. Ik maakte mijn stitchery af, begon met een lief winter borduurtje en maakte voor het eerst een breirol. 



De breirol was erg leuk om te maken. Met patroontjes uit het Libelle brei steken boek die ik lang geleden van mijn schoonmoeder kreeg. Op verschillende blogs zag ik zo'n mooie brei en haak rollen dat ik het zo graag ook eens wilde proberen. En ik vind het eindresultaat zo mooi geworden dat ik zeker nog een aantal van deze rollen zal gaan breien of haken.



Netjes opgerold met een lief stukje lint erom kun je er zeker ook heel leuk mee decoreren.



De sneeuwpop stitchery is ook zo leuk geworden. Nu nog even kijken of ik het ga inlijsten of dat ik er een klein quiltje van maak.



En als laatste ben ik begonnen aan een klein borduurpatroon, 'Winter'.
Mijn DMC is helaas op dus kon ik hem niet helemaal afmaken, morgen maar eens gezellig naar de handwerkwinkel om wat strengen in te slaan.





Ook ben ik van plan mijn oude letterbak (al jaren geleden een mooie vondst bij de kringloop), eindelijk eens te voorzien van mooie kleine borduurtjes. Ik hoop er nu echt eens aan te beginnen.
Ik heb al wat kleine patroontjes verzameld en in het kleine alphabet boekje staan ook veel mooie letters dus ik hoef me de komende tijd niet te vervelen. 


Fijne week, 
Liefs, Ingrid.