vrijdag 6 februari 2015

Op mijn dienblad


In huis staan her en der wat dienblaadjes. Ze staan gezellig vol met allerlei borduurtjes en spulletjes die ik vond bij de kringloop of die ik kreeg van lieve mensen.
Zoals jullie zien heb ik de knoop doorgehakt en gaan de borduurtjes voor de letterbak in het blauw geborduurd worden. Ik maakte er weer vier bij deze week en het is ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn. In borduurboeken, printerest en eigen voorraad zoek ik naar lieve kleine borduurtjes. Het is nog moeilijk kiezen want er is zoveel moois te maken.





 Een lief tafereeltje van een meisje met haar hondje.



Een mooi vogeltje.



Letters in de vorm van een hartje met daartussen in lichtblauw LOVE.



En vier kleine hartjes.



 Op een tafeltje in de huiskamer staat ook een dienblad met gezellige spulletjes. Naast het dienblad dit mooie bord met gebakje. Het bord kreeg ik ooit van mijn moeder en het gebakje was een vondst bij de kringloop.



Ook de twee kleine gebakjes vond ik bij diezelfde kringloop en stopgaren kaartjes en knoopjes kreeg ik van mijn moeder. Gelukkig heeft ze veel dingen bewaard van vroeger en ze weet dat ik dit soort dingen erg mooi vind dus verrast ze me telkens met deze lieve spulletjes.




Fijn weekend, 
liefs Ingridx.