donderdag 1 oktober 2015

Vreugde en verdriet


De maand september is voorbij gevlogen. Een heerlijke maand wat betreft het weer want wat worden we verwent hè met zoveel zonneschijn. Het was ook een feestelijke maand want onze dochter vierde haar 16de verjaardag...jaja een hele mijlpaal in haar jonge leven. 
Tussen de feestelijkheden door maakte ik de Granny deken af en hechtte ik heeeel veeel draadjes af.
En nu ligt hij gezellig op het logeerbed, word er helemaal vrolijk van.


--------------------------------------------------------------
Maar er waren deze maand helaas ook verdrietige dagen. Afscheid nemen van een lieve vrouw die nog maar 4 weken geleden te horen kreeg dat ze een agressieve vorm van kanker had en er geen behandeling meer mogelijk was, zo verdrietig. Ik plukte de laatste mooie bloemen uit de tuin en denk aan de woorden op haar rouwkaart:

Geniet van je leven vandaag
Gisteren is verleden tijd
Morgen is je nooit beloofd


Dag lieve Henny.....
-------------------------------------------------------------


Zoals jullie zien heb ik het borduren ook weer opgepakt nu mijn Granny deken klaar is.
Heerlijk om weer bezig te zijn met de Antoinette en het langzaam maar zeker te zien groeien.






En er worden gezellige herfsthoekjes gemaakt in huis.  De walnotenboom is inmiddels verwijderd uit onze tuin (hij werd echt te groot). Maar we hebben nog genoeg noten van vorig jaar om weer te kunnen genieten van een heerlijke notentaart of zelfgemaakte baklava. Deze vaas gevuld met walnoten en met leuke en lieve (gekregen) spulletjes er omheen geniet ik ook van dit hoekje in huis.



En we genieten elke middag in de tuin van de warme zonnestralen op ons gezicht. En kijk eens wie daar ook zo van geniet....


Heb een heerlijke dag en geniet van elk moment.

Liefs, Ingridx.