zaterdag 15 augustus 2015

Heerlijke zomer


Hallo allemaal, hier ben ik weer terug in blogland. Onze zomervakantie zit erop en die was heerlijk en rustig. We hadden dit jaar geen plannen gemaakt om weg te gaan dus was het vooral genieten in onze tuin en van een zonnige Hollandse zomer. Man en dochter hebben wel een 5 daagse zeil trip naar Engeland gemaakt (met oom en tante die een grote catamaran hebben) en ze hebben ervan genoten. Een 15 uur durende oversteek zag ik niet zo zitten dus bleven zoon met vriendin en ik hier achter. Opa en oma kwamen ook nog gezellig een weekendje langs dus al met al had iedereen het naar zijn zin. We genoten van wandeltochtjes, auto ritjes en tripjes naar de stad. En van de tuin niet te vergeten, met heerlijke ontbijtjes en avondmaaltijden. Met gezellig de kaarsjes op tafel en tuinfakkels in het gras.Alles bloeit zo prachtig in vooral roze en paarse tinten. De hortensia's die ik nu even niet op de foto heb gezet zijn topzwaar van de vele bloemen en met de zware buien van de afgelopen dagen zijn ze toch wat minder mooi nu. Ik heb al veel gesnoeid om in vazen te zetten.


Op handwerkgebied heb ik niet zoveel gedaan de laatste weken, het borduren ligt even stil. Maar ik maakte wel een kleine stitchery. Ik vind dit ook zo leuk om te doen en je kunt het gemakkelijk meenemen om waar dan ook een paar steekjes te zetten.
Het wordt waarschijnlijk een klein quiltje maar dat laat ik de volgende keer weer zien.

Zoon en vriendin vliegen zondag avond naar Zuid-Frankrijk om twee weken te camperen bij de ouders en zussen van vriendin. Voor het eerst gaan ze vliegen en dat is toch best spannend (ook voor mij). Wens jullie een heerlijke zonnige dag.

Tot gauw,

liefs, Ingrid.