maandag 15 augustus 2016

Heerlijke zomervakantie...

Onze vakantie zit er op en wat hebben we het heerlijk gehad. Dit jaar was een thuisblijf vakantie die vol zat met van alles en nog wat. Zo vierden wij mijn man's 50ste verjaardag, hebben we met familie een rondvaart gemaakt op de Binnen Dieze in onze stad, je vaart letterlijk onder de stad door...echt geweldig en gingen we daarna lekker uit eten. Waren er verschillende BBQ's zowel in onze tuin als wel bij lieve familie die ook een bootje hebben en wij dus ook nog heerlijk gevaren hebbben. Genoten wij van mooi en slecht weer in de tuin en op het strand en hebben we ook nog wat klusjes in en om het huis gedaan die al heel lang geleden gedaan hadden moeten worden.
Al met al een hele fijne vakantie waar helaas maar al te snel weer een einde aan komt. Vandaag dus weer over tot de orde van de dag maar niet voordat ik wat foto's laat zien van waar wij zo van hebben genoten.


Van handwerken is de laatste drie weken niets gekomen dus deze keer geen creatieve foto's. Het Tilda vogelverschrikkertje heb ik een aantal jaar geleden gemaakt maar staat nog steeds elk jaar de vogels te verjagen in de tuin (jaja hahaha) naast een hele mooie hortensia. Als het regent mag ze wel even binnen schuilen hoor.....


Fijne nieuwe week,
liefs Ingrid.