woensdag 14 december 2016

Bijna klaar

met de voorbereidingen voor kerst. De boom staat er weer mooi versierd bij met nieuwe lampjes en pastelkleurige ballen en belletjes. Her en der staan wat sneeuwpopjes in huis en de kerststal staat mooi te zijn op een klein tafeltje. Gezellig....
Mijn 'Antoinette' is ook bijna klaar. Helemaal onderaan de lap ben ik nu aan het borduren. Ben zelfs al het hoekje om links onder. Ik merk dat ik er steeds langzamer aan werk omdat ik eigenlijk nog niet wil dat hij bijna af is, gek hoor.


Zo ziet hij er nu uit, groot hè... ik vind hem zo mooi en hierna ga ik vast nog een groot borduurwerk zoeken.Ook 2016 komt langzaam maar zeker tot zijn einde. Wat is dit jaar ook weer voorbij gevlogen maar dat zeg ik volgens mij ieder jaar haha. Wat ik volgend jaar met mijn blog doe en met instagram weet ik nog niet. Ik blog al erg weinig de laatste tijd en hoewel ik pas ben begonnen met instagram is het ook wel erg tijdrovend. Heel mooi wat je allemaal voorbij ziet komen maar het is ook erg veel en voor je het weet ben je weer een uur verder met alleen maar op je telefoon kijken.  Misschien maar eens een jaartje overslaan en kijken of ik ook zonder kan, het zou wel meer creatieve tijd opleveren.
Ach, we zien wel wat het nieuwe jaar ons weer brengt, ik ben toch al niet zo goed met goede voornemens.....
 Ik wens jullie nog een mooie decembermaand, geniet met elkaar van alle mooie momenten.
Liefs, Ingridxxx.