zaterdag 6 januari 2018

Een nieuw jaar... een nieuw begin....


Hallo lieve blogsters, hier ben ik weer met mijn eerste post sinds lange tijd. Na een jaar niet te hebben gepost heb ik besloten om in 2018 weer te beginnen. Een heel nieuw jaar ligt voor ons en ik wens jullie dan ook alle goeds toe. Het afgelopen jaar stond qua creativiteit op een laag pitje. Ik maakte wel mijn grote borduurwerk 'Antoinette' af en in de zomer begon ik met dit Tiroler tafereeltje. Het is nu net af en ik ben van plan er een rood geruit randje omheen te naaien.



In december breide ik een paar lapjes. Naaide ze om jam potjes vast en knoopte er een lintje omheen. Zo gezellig met waxine kaarsjes erin.




En nu zit ik dus lekker aan mijn tafeltje op zolder met al mijn naai en borduurspulletjes om me heen en heb ik echt weer zin om de draad weer op te pakken hier op mijn blog.





Ik hoop dit jaar nog meer werkjes (die al heel lang liggen) af te maken :)




Maar ook met iets nieuws te beginnen. Ik heb namelijk met kerst een heel mooi kado gekregen namelijk het boek van Liz Lois. Om ooit de Nearly Insane Quilt te maken is al heel lang een wens van mij. Nu ga ik dus beginnen met het verzamelen van heel veel rood, wit, roze en crème kleurige stofjes, om dit jaar een begin te maken met deze prachtige quilt, waar ik al heel lang verliefd op ben. Ik zag hem voor het eerst bij Supergoof en ik kon alleen maar zeggen WAUW! 


Maar nu geniet ik dus vooral van mijn plekje op zolder en van een heerlijk rustig begin van dit nieuwe jaar. Het mag dan wat grijs zijn begonnen maar er is zowel binnen als buiten genoeg kleur om te kunnen genieten. De sierappeltjes hangen er nog aan en ook de rozebottels geven kleur in de tuin.




Mijn witte Helleborus doet het bijzonder goed deze winter en staat zo mooi in een verder toch wel kale tuin. Van de zomer ga ik er toch maar een paar bij planten want ik vind ze erg mooi.



Nou lieve blogsters, dit was mijn eerste post voor dit jaar en ik hoop dat er nog vele volgen. Ga weer heerlijk jullie blogs lezen (deed ik eigenlijk al) en weer gezellig een reactie plaatsen.
Tot de volgende keer :)