maandag 2 april 2018

April alweer...

De maand maart is voorbij gevlogen. Het was dan ook een drukke maand met veel verjaardagen. Zo mocht ikzelf 50 jaar worden en vierden we iemand anders zijn 50 jaar in Zeeland, waar we toen een weekend van gemaakt hebben in een B&B. In de tuin begint alles weer uit te lopen en we hebben plannen om een klein moestuintje aan te leggen (mijn man's wens) en kippetjes te gaan houden (mijn wens). Dus de komende tijd hebben we weer genoeg te doen in de tuin. Omdat wij ook een klein teckeltje hebben moeten de kippetjes wel goed beschermd worden en gaan we een stukje afzetten waar het teckeltje niet in kan.






En wat hadden we een geluk met het weer in Vlissingen, we hebben heerlijk bij een strandpaviljoen iets gedronken en daarna nog gewandeld met onze voeten in de zee (ijskoud). Ook nog schelpen gezocht en het zonnetje scheen zo fijn op ons gezicht, echt genieten.






Ik ben niet heel creatief geweest helaas, er was gewoon geen tijd voor. Maar vorige week vlak voor Pasen  heb ik toch nog iets gemaakt. Deze stoffen bloemen zijn nog steeds zo leuk om te maken.




En nu heb ik het boek An Angels Story van Anni Downs maar weer eens tevoorschijn gehaald. Ik heb hier wel eens iets uitgemaakt maar niet de totale Quilt. En ik had nog zoveel lieve Tilda stofjes liggen dus ik ben er nu gezellig aan begonnen. Het is een leuke afwisseling op al die hexagonnetjes die ik aan het maken ben. Ik hou zowiezo erg van stitchery's.





Wens jullie nog een fijne 2de Paasdag.
Liefs, Ingrid.