zaterdag 19 november 2011

Romantiek op de side-table.

Een paar weken geleden werd hier in de Brabanthallen de kerst creatiefbeurs gehouden. Een hele mooie sfeervolle beurs waar ik gezellig met mijn moeder ben heen geweest. Prachtige stands gezien en heel veel leuke ideeën opgedaan.

Er was ook een stand waar heel veel van Claire & Eef werd verkocht en oooh wat vind ik die spulletjes onweerstaanbaar. Dit lieve schattige beertje kon ik echt niet achterlaten.

PB190014

En wat dachten jullie van deze lieve kantjes, zucht…..

 

PB190016

 

Eenmaal thuis gekomen na deze geweldig leuke dag (moe maar voldaan) wilde ik natuurlijk direct een leuk hoekje maken op de side-table. Met een bosje gedroogde roosjes, alweer vierenhalf jaar geleden gekregen als een boeketje rode roosjes van manlief voor ons 12.5jarig huwelijk.

PB190018 PB190017
PB190020 PB190021
PB190023 PB190019
PB190022 PB190024

Ook de laatste bloem van de pluimhortensia een mooi plekje gegeven in een klein glazen flesje en ik kan hier nog weken van genieten.

Inmiddels hebben we hier in het zuiden ook de opening van het carnavalsseizoen gevierd (11-11-11) en is Sinterklaas weer in het land aangekomen.  Dit borduurtje heb ik vorig jaar gemaakt (klik hier) en hangt nu ook weer gezellig in de woonkamer. De laatste weken heb ik niet veel gehandwerkt omdat het best drukke weken waren maar hopelijk komt daar aankomende week weer wat meer tijd voor.

Ik ga nu ook weer tijd maken om hier in blogland te zijn want dat schoot er ook een beetje bij in. Wens jullie allemaal een heerlijk weekend, hier schijnt de zon en ik hoop bij jullie ook.

 

PB190007

 

Liefs, Ingrid.

6 opmerkingen:

 1. Ohh....wat een heerlijke sfeer Ingrid. Ik lees die advertenties weleens van de Kerstfair in de Brabant hallen, het lijkt me echt een prachtige Fair. Jammer dat dit zo ver bij mij vandaan is.
  Clayre en Eef heb zulke mooie spullen, ik koop ook weleens wat van dit merk.
  Het beertje en kant zijn mooie aankopen en je heb er gelijk een mooi hoekje van gemaakt.
  Ik wens je een fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn idd prachtig, die spullen van Claire & Eef.
  Wij hebben een dierenzaak hier in het dorp,daar verkopen ze die spullen ook. Ik heb toevallig vanmiddag ook naar die beren staan kijken!

  Maar ik heb 2 andere beren, die er ook wel wat van weg hebben, dus heb ze niet gekocht.
  Je roosjes vind ik ook erg mooi!

  Fijn weekend verder!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kaartjes met kant zijn geweldig mooi hoor!
  Je hebt alles weer mooi gedecoreerd.
  Fijn weekend Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enig beertje echt deze had ik ook niet kunnen weerstaan. Ik kom via via op jou blog en het ziet er erg gezellig uit je kaartjes met kantjes ook heel erg mooi. Ik ga je gelijk volgen en wil je tevens uitnodigen eens een kijkje op mijn blog te nemen.

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Ingrid,

  Meis wat een ontzettend schattige spulletjes heb je gekocht.
  Dat beertje is zo'n dotje...en die leuke kantjes op zo'n ouderwets kaartje..super meis!
  Ja en je borduurwerk van vorig jaar, ja dat weet ik nog...zo schattig!

  Meis ik wil je goeds wensen,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Just found your lovely blog and so glad I did. I have enjoyed looking over your past post. I'm now following you so I can come back often. Hope you have a wonderful day.

  Always Wendy

  BeantwoordenVerwijderen