maandag 1 oktober 2012

Time out….

Het is de laatste tijd wat stil hier en dat heeft zo zijn redenen. Ik kamp al weken met een ontstoken pees in mijn voet en dat is knap lastig en pijnlijk. Het huishouden gaat in een erg langzaam tempo en eigenlijk loop ik nu in alles achter. Mijn voet is nu ingetaped en dat verlicht enigszins de pijn. ‘s Ochtends gaat het nog wel maar in de loop van de dag wordt de pijn erger en ‘s avonds strompel ik letterlijk door het huis. De huisarts heeft eerst foto’s laten maken maar daar waren geen afwijkingen op te zien (geen hielspoor dus gelukkig). Ben nu bij de voetspecialist geweest en die heeft het ingetaped. Krijg  over een week speciaal op maat gemaakte zooltjes in de hoop dat de pijnklachten dan weggaan. Ik hoop zo dat het snel over gaat zodat alles weer op rolletjes loopt. En aan het eind van deze maand is in de Brabanthallen de poppen en berenbeurs en daar heb ik al kaartjes voor. Het is hier maar een kwartiertje fietsen vandaan en ik verheug me er al zolang op.  Manlief zit trouwens ook nog steeds in de lappenmand en word in november geopereerd aan zijn schouder, hopelijk zijn zijn klachten dan ook over.  Omdat ik nu dus niet zo goed in mijn vel zit is het bloggen ook op een laag pitje komen te staan, zelfs in creatieve naald en draad werkjes heb ik nu geen zin, en dus ook geen foto’s van mooie werkjes. Tijd voor een time-out dus. Ik laat jullie achter met wat foto’s die ik de laatste weken maakte.

Een krans (zelfgemaakt) met hortensia bloemen uit eigen tuin.

oktober2012 020

 

oktober2012 021 oktober2012 022

 

Prachtige vlinders in de tuin.

oktober2012 006

oktober2012 009

 

En lieve andere beestjes.

oktober2012 013

oktober2012 017

Ik weet nog niet hoelang deze time-out zal duren maar jullie zien mij vanzelf wel weer verschijnen.

Wens jullie alle liefs en tot dan….     Ingrid.

7 opmerkingen:

 1. Hè bah...wat vervelend Ingrid, ik heb dit zelf ook gehad en weet hoe pijnlijk dit kan zijn. Overbelast jezelf niet en neem maar even de tijd voor jezelf, we zien je vanzelf wel weer verschijnen.
  Wat een prachtige Hortensiakrans, ik vind die kleuren echt geweldig mooi.
  Beterschap, ook met je man.

  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte de komende tijd, zowel voor jou als voor je man. Ik hoopd at het snel een beetje beter gaat Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep hey meid, lastig he, ik zit met peesscheurtjes in schouder.....
  doe mae rustig aan hoor

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Ingrid, wat een gesukkel zeg. Kan me voorstellen dat 't pijnlijk is.
  Beterschap gewenst voor jullie beiden.

  groet, Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend Ingrid, je bent er echt door ontregeld zo te lezen! Ik hoop dat je spoedig herstelt zodat je het bloggen ook weer op kunt pakken!

  Zorg goed voor jezelf en ik hoop tot gauw! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend kan dat zijn he? Hopelijk voel je je snel beter en kun je weer heerlijk handwerken....het bloggen komt vanzelf wel weer, wij lopen niet weg!! :-)

  Groetjes, Debbie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ingrid,
  Wat ontzettend vervelend voor je. Ik hoop dat je met die zooltjes heel heel snel van je klachten af zult zijn en heerlijk kunt rondwandelen op de poppen en berenbeurs eind van de maand. Ook voor je man hoop ik dat hij van de klachten af zal zijn na de operatie.
  Je krans vind ik heel mooi, wat een prachtige kleuren...
  Ik wens je een mooie dag en doe rustig aan...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen