maandag 1 april 2013

Pasen was vrolijk en aan zee.

 

april2013 003

april2013 002

april2013 016

april2013 006

april2013 013

april2013 017

april2013 018

april2013 012

Wat is het toch heerlijk weer buiten, koud ja maar zooo zonnig en droog. Ach af en toe nog een paar sneeuwbuitjes maar dat mag de pret niet drukken. Oudste zoon heeft afgelopen week alle stenen met de hoge druk in de achtertuin schoongemaakt en gelukkig heeft de magnolia nog geen vorstschade opgelopen. Hij zit overladen vol met knoppen en ik kan niet wachten tot hij straks weer in bloei staat. Dochter maakte een heerlijke en mooie paastaart en ik plantte gezellig viooltjes in een zinken schaal. En toen ging de reis richting onze stacaravan aan zee. Manlief had ook vrij met de Paasdagen dus ondanks de kou wilden we er toch erg graag een paar dagen tussenuit.  De kachel brandde op zijn hoogste stand (dat wel) maar het was er heerlijk. Gelukkig hadden we de wind in onze rug toen we op het strand liepen maar ooh wat was het fijn. Mijn borduurwerk ging natuurlijk ook mee en ‘s avonds met de kaarsjes en kachel aan was het heel gezellig zo met z’n viertjes.

Wens jullie een heerlijk begin van deze week, liefs Ingrid.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,
  Zo te lezen hebben jullie heerlijk genoten van dit tripje naar de kust. Lekker hoor, er even tussen uit. Ook al was het nog koud, je kleedt je er op en dan kun je er best tegen. Zeker als het zo mooi is...
  Geniet van de avond en een fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Ing, dat klinkt als heerlijke paasdagen, lekker hoor om er even tussenuit te gaan.Je borduurwerk wordt prachtig...
  Liefs en een fijne week
  Er xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt bijzonder goed en ontspannen, Ingrid. Wij wonen ver van zee, maar het heeft voor mij altijd iets magisch om daar te zijn. Het moment dat je over de duinen gaat en de zee voor het eerst na maanden weer ziet blijft bijzonder. Geweldig dus dat jullie daar konden zijn en zo genoten hebben!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ingrig, wat heerlijk voor jullie dat jullie zo hebben genoten van het paasweekend.
  Het zonnetje scheen hier ook heerlijk.
  Je bent weer met een prachtig borduurwerk bezig.....schitterend!!

  Prettige dag verder,
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een sfeervolle foto's laat je zien. Jullie hebben het dus erg lekker gehad? Ja zo'n paar daagjes ertussen uit is altijd fijn natuurlijk. En inderdaad schijnt de zon heerlijk alleen zou ik het toch wel héél graag iets minder koud hebben hoor. Maar het schijnt vanaf zondag toch echt te veranderen!
  Je borduurwerk wordt héél erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello dear Ingrid! Your daughter made the sweetest Easter cake!!!! It is darling as is the bunny in your blog banner :)
  I am so happy to read that you had a very nice Easter. We too had a good one. I love the fact that you also share a birthday with my new little granddaughter. Now I will remember you when March 16th comes around.
  sending hugs....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo lieve Ingrid,

  Meisje wat geniet ik toch weer van jouw
  prachtige verhaal, en prachtige foto's!

  En wat is je konijn op je nieuw header
  ontzettend leuk...super hoor.

  Ja als ik zo je verhaal lees, hebben jullie
  het met de Pasen heel erg gezellig gehad,
  wat een heerlijke sfeer, zoals je het allemaal
  omschrijft.

  Meisje ik wil je alvast een heerlijke nieuwe week wensen.

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen