zondag 3 augustus 2014

Weer thuis...

Na een heerlijke zon, zee en strand vakantie in ons mooie land, zijn we weer terug in ons gezellige huisje. Wat hebben we het heerlijk gehad met prachtig zomerweer. Maar om thuis te zijn is ook weer fijn.
Ik ben in de vakantie begonnen met een mooie sierlijke letter C te borduren. Mijn man zijn eerste letter en de I (van mijn naam) ga ik ook nog borduren. Het is de bedoeling om dan twee kussentjes te maken. We zijn aan het eind van dit jaar namelijk 20 jaar getrouwd en ik vond het wel heel leuk om daarvoor iets te maken. Het hoeft pas in december af dus ik heb nog even.


Ik ben nu ongeveer halverwege met deze letter dus ik ga er elke dag in de tuin mee verder, een heerlijk ontspannen werkje voor mij.


En wat een bloemenpracht in de tuin en wat is alles hard gegroeid inclusief onkruid en gras. Morgen maar weer even orde op zaken stellen.
Wel gelijk wat bloemen geplukt om de side table op te fleuren. Kan hier zo van genieten, prachtige bloemen uit eigen tuin.Nu lekker aan de tuintafel nog wat steekjes zetten, mits het droog blijft want er hingen hier net wel heel donkere wolken boven ons hoofd. 
Fijne start van de nieuwe week allemaal.


Liefs, Ingrid.

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo genoten hebt van jullie vakantie in Nederland. Nu thuis nog lekker nagenieten en werken aan je project!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,
  Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie... En dan thuis ook weer genieten... Wat wil een mens nog meer!
  Wat een mooi borduurwerk ben je aan het maken... Dat gaan heel leuke kussentjes worden..
  Ik wens je een heerlijke week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen