woensdag 19 oktober 2011

Beautiful beachwalk and three stitchery’s finished.

 

Afgelopen weekend waren wij aan het genieten van het prachtige weer. Het laatste weekend dat de camping open was en dus voor ons de hoogste tijd om alles winterklaar te gaan maken. We hebben veel schoongemaakt en opgeruimd maar het was zo’n mooi weer dat een strandwandeling niet mocht ontbreken.

PA150038 PA150032
PA150034 PA150037

 

Het was zo heerlijk rustig op het strand, echt genieten… en omdat het laag water was konden we (dochter en ik) heel veel mooie schelpen zoeken.

PA150040

 

De afgelopen weken heb ik ook fijn aan mijn stitcherie’s kunnen werken van de quilt Winter Wonderland. Ik heb nu ook een fijne lamp zodat ik ‘s avonds ook heel wat steekjes kan maken.

PA190047 PA190046

 

Zo leuk om het nu echt te zien groeien en ik heb er nu goede hoop op dat de quilt misschien wel eerder af komt dan ik had verwacht.

PA190045

 

Heb ook al wat stofjes gekocht om de blokken die eromheen komen te gaan maken. Volgende week is het hier herfstvakantie en naast een paar mooie boswandelingen ga ik ook zeker een blok proberen te maken.

Wens jullie allemaal nog een heerlijke week.

 

PA190041 PA090010

 

Liefs, Ingrid.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Ingrid,
  Wat een mooie foto´s heb je gemaakt aan het strand. Heerlijk, al die schelpen en die laagstaande zon erboven... Prachtig!
  Ik woon maar een half uurtje rijden van het strand en ik kom er nauwelijks, ben de hele week al van plan er even naar toe te rijden, maar het komt er (nog) niet van... Misschien vrijdag of aankomend weekend...
  Je stitcherie wordt ontzettend leuk, vol bewondering ben ik...
  Ik wens je een heel fijne middag,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh ingrid wat een prachtige foto's ooh wat zou ik daar graag nog even willen lopen! Zo de geur op te snuiven van de zee!!
  echt heerlijk!!
  Je laat me even genieten!!
  ook van je super mooie stitcherie!
  Fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja....dat was nog even genieten vorig weekend. Wat heb je een prachtige foto's gemaakt Ingrid. En jullie konden heel wat schelpen zoeken, wat lagen er veel.
  Ook je Stitcherie wordt heel erg mooi, wat fijn dat het straks af is, dan kan je er de hele winter van genieten.
  Ik wens je een fijne dag.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi die strandfoto's!! Je proeft gewoon het mooie rustige najaarsweer.
  Je stitchery's zijn geweldig!! Nu zou ik er het liefst zelf ook meteen mee beginnen nu ik dit zie. Maar ik geef mezelf geen toestemming hoor... eerst mijn andere quilts afmaken en dan pas iets nieuws beginnen. (ahum... zou ik dit volhouden??)
  fijne dag en veel plezier met het maken van een blok van de mooie stofjes.
  lieve groet, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooohhh wat een mooie stitchery quilt ben je aan het maken...echt PRACHTIG!! Ook je foto's van het strand en de zee zijn geweldig!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's aan zee en al die schelpjes heel mooi groetjes

  BeantwoordenVerwijderen